SØK

Slik sletter du "Skype" -konto: instruksjoner for nybegynnere

I denne artikkelen diskuterer vi hvordan du fjernerSkype er en konto. Dette behovet oppstår som regel når en ny profil er opprettet. Service "Skype" lar deg opprette flere kontoer for en bruker. Hvis du spør dette spørsmålet, vet du sikkert at du kan lage en videochat via Skype. Ved "Skype" kan du også skrive tekstmeldinger eller sende filer. Du vil miste alle disse mulighetene hvis du sletter kontoen din.

 videochatt på skype

Fremstilling av

Først må du forstå en ting: tjenesten "Skype" tillater ikke å slette kontoene dine helt. Årsaken til dette er ukjent. Men vi kan alltid slette alle våre data i profilen. Jeg påminner deg om at personlig informasjon inneholder ditt navn, etternavn, fødselsdato etc. Alle disse dataene ble oppgitt tidligere ved registrering. Kanskje informasjonen ble oppdatert under bruk. Deretter vil det beskrive hvordan du fjerner Skype-kontoen.

Slette data

For å slette alle dine personlige data, åpner du først Skype-klienten og gjør følgende.

  1. Logg inn via kontoen din, som du vil slette.
  2. Finn avsnittet "Personlig informasjon". Her må du finne "Endre" -knappen (ved siden av "Endre passord").
  3. Før du åpner et vindu der alle dataene dine vil bli inkludert. Du må erstatte dem med et sett av tilfeldige tegn. Programmet tillater ikke at du lar feltene for dataoppføring tomt.
  4. Klikk på "Lagre" -knappen.

slett konto skype

Slette tilleggsinformasjon

Det er tilrådelig å varsle alle vennene dine (fraSkype-notatbok) at du har slettet alle dataene dine selv. Når alt kommer til alt, kan dette virke mistenkelig og ligner på innbruddene. Etter at hoveddataene er slettet, kan du begynne å formatere notisboken. Her er alt enkelt, du må bare høyreklikke på kallenavnet til din venn og merke "Slett" -elementet. Det neste trinnet er å slette avataren. For å endre bildet, må du åpne kategorien "Personlige data" - "Rediger avatar". Deretter kan du slette bildet eller sette inn et tomt bilde.

Fjern spor

Hvis du begynner å bruke en annen konto,"Skype" ved inngangen vil gi et valg mellom den nye og gamle profilen. For å fikse dette problemet kan du bruke flere metoder. Den første er å bare installere hele Skype-programmet (alle personlige data er slettet). Hvis du ikke vil slette Skype-klienten, kan du bruke en alternativ måte: gå til katalogen: Fra: Brukere [brukernavn] AppDataRoamingSkypeuser og finn filen i den gamle profilen. Deretter må du bare slette kontoen din. Skype vil bli startet på nytt, og den gamle profilen fra valget av lagrede pålogginger vil forsvinne. For å bruke den andre metoden må du ha administratorrettigheter til datamaskinen. Dessuten skal visning av skjulte mapper aktiveres.

hvordan å fjerne skype-kontoen

konklusjon

Spørsmålet om hvordan du fjerner Skype-kontoen,er gitt veldig ofte. Noen mennesker er imidlertid misvisende uerfarne brukere, og forteller dem at det er mulighet for full formatering av profilen. Den enkleste måten er å bare glemme kontoen din. Men hvis du ikke liker denne metoden, må du bruke litt tid til å endre dataene. Jeg håper du forstår fra denne artikkelen hvordan du sletter Skype-kontoen. </ strong </ p>

  • evaluering: