SØK

Hvordan lukke siden i "Klassekamerater"? Hvor mye koster denne tjenesten?

Mange Internett-brukere har kontoer isosiale nettverk, inkludert på "Odnoklassniki". Der kan du chatte med venner, se bilder og kommentere dem, lytte til musikk eller lese ulike statuser. Men ikke alle brukere liker at fremmede går inn i sitt "territorium", så kunnskapen om hvordan å lukke siden i "Klassekamerater" er ganske relevant.

Lukk eller slett?

Hvordan lukke siden i klassekamerater
Noen ganger er det situasjoner når gjesterSosialnettverkssider gir ikke bare estimater, men også kaustiske kommentarer. Slike påtrengende oppmerksomhet medfører negative følelser og et ønske om å slette profilen din fra kontoinnehaveren. Dette kan selvfølgelig være en vei ut av situasjonen, men ikke alle er klar for slike kardinale tiltak. Derfor må du vite hvordan du gjør siden lukket i Odnoklassniki. Brukeren vil ha tilgang til alle funksjoner: han vil kunne legge ut personlig informasjon om seg selv, legge til bilder og vise statuser. Men gjester på siden som ikke er lagt til venner, vil ikke kunne se dette. Profilen vil kun være tilgjengelig for eliten, de som er venner.

Hvordan lukkes en konto på "klassekameratene"?

Før du lukker siden i "Klassekamerater", må du logge inn. Det nødvendige alternativet er i profilinnstillingene. Etter overgangen må du utføre følgende trinn:

  • På hovedprofilsiden er det en knapp "Mer", du må klikke på den.
  • Velg deretter "Endre innstillinger".
  • Det gjenstår å velge alternativet "Lukk profil".

Etter at alle handlinger er fullført, vises et lite vindu på skjermen som forteller at nå har kun venner tilgang til informasjonen. Også et vindu åpnes for å betale for tjenesten.

Spørsmålspris

hvordan å gjøre siden lukket i klassekamerater

Lukk Odnoklassniki siden gratisumulig, denne tjenesten er betalt. Komfort er at du må betale en gang. Du må gjøre en sum på 20 OK - dette er virtuelle penger fra Odnoklassniki nettsiden. For innbyggere i Russland, beløpet er 35 rubler, og for innbyggerne i Ukraina vil det koste 12 UAH. Men det bør tas i betraktning at administrasjonen av nettstedet "Klassekamerater" forbeholder seg retten til å endre kostnadene ved tjenester. Før du kobler til tjenesten, må du fylle ut OKI. Dette kan gjøres på noen måte:

  • Bruke et bankkort.
  • Bruke terminaler.
  • Gjennom en mobiltelefon.

Sistnevnte metode er den dyreste, derfor er det mer hensiktsmessig å fylle opp kontoen ved hjelp av elektroniske pengesystem

Kan jeg lukke siden i Odnoklassniki gratis?

Selv om profilen avsluttende tjenesten er betalt, er deten liten nyanse. Når du ser på bilder av andre brukere, blir poeng lagt til, eller OKi. Når de samler seg i tilstrekkelige mengder, kan du slå seg ned ved siden av dem. For å sjekke balansen din må du finne elementet "Innskuddsmidler" på hovedsiden under avataren. I dette vinduet kan du sjekke din personlige balanse og fylle den på en hvilken som helst praktisk måte. Se den lukkede siden i "Klassekamerater" vil ikke fungere, gjestene vil se en melding som sier at fra nå av er kontoen bare åpen for venner.

Lukk siden i klassekamerater gratis

Hvis omstendighetene endres, og brukeren ønsker å åpne en profil i Odnoklassniki, bruk bare alternativet "Avbryt".

Hvordan ser du en lukket profil i Odnoklassniki?

Menneskelig nysgjerrighet har derfor ingen grenserfolk er ikke bare interessert i å lukke siden i Odnoklassniki, men også hvordan man kan se en slik konto. Selv en lukket profil gir ikke brukerne ro i sinnet. De leter etter alle de nye måtene som lar deg lære minst mulig informasjon. Odnoklassniki-nettstedet har små hemmeligheter som er nyttige å vite.

Den enkleste måten mange brukerfolk, er opprettelsen av en falsk side av en venn, ved hjelp av hvilken de legges til som venner til "offeret". Hvis denne metoden virker, vil brukeren kunne finne ut all den informasjonen han trenger uten ekstra innsats.

Men et slikt trekk fungerer ikke alltid, så det er verdthar flere alternativer igjen. Du kan lage din egen profil lukket, logge inn på nettstedet, og koble fra Internett. Da må du tåle 10 minutter og koble igjen. I profilinnstillingene på hovedsiden må du låse opp kontoen din, og deretter på slutten av adresselinjen i nettleseren din, skriv inn "= åpen". Deretter skal alt fungere.

se lukket side i klassekamerater
Følgende måte kan du finne fødselsdatobruker. For å gjøre dette, skriv inn adressen til "Klassekamerater" i adressefeltet, legg til ordet "wap" og trykk Enter. Nå er inngangen i "wap" -modus. Da bør du logge inn på nettstedet og gå til "Venner" -delen. I personopplysningene til en bestemt bruker vil du vise all informasjonen. Men det er en nyanse: dette gjelder ikke profiler som ikke har bilder.

Kunnskap om hvordan å lukke en side i"Klassekamerater" vil bidra til å unngå opplevelser som er forårsaket av handlinger av detektorer, "walking" på profilen. Hver dag blir denne tjenesten stadig mer populær.

  • evaluering: