SØK

Slik sletter du en konto i "Telegram"?

I den moderne verden, en populær måte å kommuniseresender meldinger ved hjelp av spesielle direktemeldinger. En av disse er Telegram-programmet, hvis profil er knyttet til telefonnummeret. Det er imidlertid tilfeller når nummeret endres, på grunn av det som er nødvendig i "Telegrammet" for å slette kontoen sammen med korrespondansen eller overføre den til en annen telefon.

Hvordan sletter jeg en Telegramm-konto?

Grunnen til at du vil avsluttemessenger kan være noen. Og uavhengig av det i "Telegram" for å slette kontoen, er det veldig enkelt - du trenger ikke engang å ha det installerte programmet. Det er nok å ha tilgang til Internett og en telefon med SIM-kortet som profilen er registrert på. Ved å gå til det offisielle nettstedet til Telegramme, må du gå til FAQ-delen, der koblingen til deaktiveringssiden er plassert.

telegrammer slette konto

Når du har tastet inn telefonnummeret, trykker du på knappen"Neste" og vent på SMS-meldingen med bekreftelseskoden som skal angis i feltet som vises på skjermen. Etter fullføring av denne operasjonen vil alle profillogger i "Telegrammet" bli slettet. Du kan slette kontoen ved hjelp av den automatiske rengjøringsfunksjonen. For å gjøre dette, gå til sikkerhetsinnstillingene i programmet, der i "Deaktiver konto" må du bestemme tidspunktet der, hvis det ikke er aktivitet i profilen, blir kontoen slettet.

Hvordan endrer jeg telefonnummeret mitt?

Noen ganger, på grunn av endringen av telefonnummer, brukerePrøv å kopiere alle kontakter og meldinger til en spesialisert butikk, og overfør dem til en annen profil, uten å vite hvordan du endrer kontoen. I "Telegram" for slike tilfeller er det en spesiell funksjon som lar deg endre antall med noen få klikk.

hvordan å endre en konto i et telegram

For å gjøre dette, gå til "Innstillinger" delen,hvor du skal klikke på telefonnummeret til kontoen. I det åpne vinduet blir du bedt om å endre nummeret med automatisk overføring av alle chatter og kontakter. Etter bekreftelse av intensjoner vil brukeren bli bedt om å skrive inn et nytt telefonnummer, hvorefter det bare vil være nødvendig å angi bekreftelseskoden i det viste feltet.

Hvordan kan jeg gjenopprette kontoen min?

Hvis du mister passordet ditt for å få tilgang til siden dinNoen brukere kan ikke finne en måte å gjenopprette kontoen i "Telegram". Og det er ganske enkelt å gjøre dette - det er nok å få en enhet med tilgang til Internett, samt et telefonnummer der registreringen ble gjort. Ved å få tilgang til web-tilgangssiden eller ved å åpne programmet, må du skrive inn telefonnummeret til hvilket autorisasjonskoden kommer. Med den kan du også gjenopprette tilgang til profilen din.

hvordan gjenopprette en konto i et telegram

Hvis kontoen er tatt av en uautorisert person, dagjenvinne enmans kontroll over profilen, og sørge for konfidensialitet av personlige kontakter og korrespondanse, kan du uten å slette profilen. Når du angir innstillingene, må du gå til fanen "Aktive økter", der du velger "Slutt alle andre økter" -elementet. Etter det vil det bli autorisert på alle andre enheter, unntatt den som brukes. Det er verdt å merke seg at hvis du sletter kontoen i "Telegrammer", vil det være umulig å returnere korrespondansen og de tilsatte kontaktene.

  • evaluering: