SØK

Detaljer om hvordan du sletter en konto i Youtube

Brukere som har egne kanaler påpopulær video hosting "YouTube", kontoer knyttet til hovedkontoen "Google". Selskapet er eieren av tjenesten. Derfor, hvis du har lyst til å finne ut svaret på spørsmålet om hvordan du sletter en konto i YouTube (2014 gjorde denne oppgaven spesielt populær), må du også slette hovedkontoen i Google. Det mest interessante er at hvis du samtidig kjører flere kanaler samtidig, blir de betraktet som separate kontoer, og derfor kan du slette dem en etter én. I dag snakker vi om hvordan du sletter en konto i "YouTube". Dette spørsmålet er for tiden svært populært blant brukerne.

Trick system

hvordan å slette en YouTube-konto
I «YouTube» -registreringen går det hvorenklere enn å fjerne det, så i dag bestemte vi oss for å gi deg trinnvise instruksjoner. Ved å bruke det, kan du raskt løse spørsmålet. Så, la oss begynne å forstå hvordan du sletter en konto i YouTube.

instruksjon

Slik sletter du en konto i YouTube 2014
Det første du må gjøre er å skrive inn den.kanal, som du planlegger å slette i fremtiden. Som du sikkert har forstått, har hver sin egen konto i Google Plus og andre tjenester i selskapet. Det bør umiddelbart bli tilbakekalt at etter at du har slettet kanalen din på YouTube, forsvinner Google Plus-kontoen. Dette alternativet gjelder hovedsakelig saken når du har flere personlige sider på ressursen. Selvfølgelig er dette problemet raskt løst, og du må slette hele kontoen helt. Etter at vi kommer tilbake til "YouTube", kan inngangen til kontoen til en annen kanal gjøres som følger. Først, la oss logge inn på Google-tjenesten, og deretter gå til videostasjonen. Da kan du legge merke til ved siden av navnet ditt bildet du må klikke på. Hvis du finner det vanskelig å navigere, merker vi at ønsket område er øverst til høyre. Da bør du i den åpne menyen klikke på knappen Switch account, og deretter velge ønsket kanal du planlegger å deaktivere. Vi går videre til neste trinn. Etter at kanalen er åpnet, kan du trygt gå videre til spørsmålet om hvordan du sletter kontoen din på YouTube. Nå bør du gå til kanalinnstillingene, og for dette må du klikke på et lite symbol i form av et utstyr, og i den viste menyen velger du YouTube-innstillinger. Deretter bør du følge linken Avansert, du kan legge merke til Oversikt-elementet.

bekreftelse

YouTube-kontoregistrering
Når alt var ferdig, kan du trygt bevege degtil det andre elementet. Din oppgave er å klikke på Slett kanal-knappen, som betyr "Slett kanal". Etter at du har klikket på denne knappen, vil tjenesten kreve at du oppgir dine personlige data. Angi brukernavn og passord som tilhører kontoen, hvoretter en ny side åpnes. Hvis du gjorde alt riktig, kan du se spillelistene dine på skjermen, som vil bli slettet ytterligere. Husk at etter at du har tømt kanalen, vil du også miste alle abonnenter og kommentarene de dro under videoene.

Fjern tilgang til andre tjenester

Så, nå kan vi trygt gå videre til neste.element. Du vil igjen være pålagt å klikke på Slett kanal-knappen - dette må gjøres for å fullstendig slette kanalen din. Det mest interessante er at etter at du har gjort dette trinnet, blir ikke din Google-konto slettet. Derfor kan du fortsette å bruke den. Nå bør du gå til neste trinn - å slette Google-siden som kanalen var knyttet til. Det er viktig å huske at du fortsatt har tilgang til bedriftens sosiale nettverk "Plus". For å løse problemet med hvordan du sletter kontoen i «YouTube» helt, bør du logge på "Google". Husk at du ikke kan slette hovedprofilen din uten spor ved en hvilken som helst metode, da tjenesten ganske enkelt ikke har en slik funksjon.

Slett side

YouTube-kontoinnlogging
Når du allerede er logget inn på Google, vil duDu må sveve musen over Hjem-knappen, og i rullegardinmenyen, velg Innstillinger-delen. Etter at du kommer til en ny side, bør du bla det til slutten, du kan merke knappen Slett side. Nå bør du bekrefte at du virkelig vil slette siden din, og klikk deretter igjen på dette elementet. Du bør merke av i boksen ved siden av alle tjenestene, og deretter foreta en endelig bekreftelse på slettingen av kontoen din. Selvfølgelig, for en nybegynner, kan denne instruksjonen virke komplisert. Men hvis du leser den nøye, bør det ikke oppstå noen vanskeligheter.

La oss ringe de viktigste stadiene av fjerning.

  1. Vi går inn i kanalen.
  2. Se de ekstra kontoinnstillingene.
  3. Klikk på kanalikonet øverst til høyre.
  4. Åpne YouTube-innstillingene.
  5. Velg elementet "Generell informasjon".
  6. Klikk på "Avansert" under navnet på kanalen.
  7. Bruk "Slett" -knappen.
  8. </ ol </ p>
  • evaluering: