SØK

Slette VKontakte-siden for alltid

VKontakte er det mest populære sosiale nettverket i Russland.CIS og utlandet. Med hjelpen kan du finne venner, kommunisere med dem direktemeldinger, utveksle informasjon, markedsføre virksomheten din, opprette grupper og arrangementer. Antall registrerte VKontakte brukere vokser hver dag. For noen er denne tjenesten et hyggelig tidsfordriv, men det er også de som hjelper det sosiale nettverket å tjene penger.

sletter en vkontakte-side
Til tross for alle de positive aspektene,sletting av Vkontakte-siden er et populært alternativ og utføres av brukere ikke sjeldent. Hva er dette behovet? Hvorfor opprette en side og deretter slette den? For nylig var det ikke mulig å slette VKontakte-siden. Nå er funksjonen tilgjengelig, og den ligger i "Mine innstillinger" -menyen i kategorien "Generelt". På slutten av listen over ulike alternativer for innstilling av sideparametere er en oppføring skrevet i liten skrift "Du kan slette siden din".
slett side
Ved å klikke på "Slett din side", trenger duvil indikere årsaken til dine handlinger. For å hjelpe administrasjonen tilbudt alternativer der du kan velge riktig grunn til saken din. Du kan informere vennene dine om dette i en melding som vil være på din eksterne side sammen med navn og etternavn. Det sosiale nettverket forutsetter at du en dag vil forny din konto. Til dette formål, sletter VKontakte siden slik at den ikke feiler i det hele tatt! Profilen med tjenestebildet, navn og etternavn, merket «side slettet», uten annen kontaktinformasjon, forblir i listen over brukere, vil vennene dine også forbli.

Så er det nødvendig å slette VKontakte-siden? Tross alt, hvis du ønsker å bli kvitt tvangstanker av venner, meldinger, programmer, betyr det ikke nødvendigvis fungere som en "slett". VKontakte praktiske innstillinger meny som lar deg opprette en profil basert på dine behov. Fanen "Personvern" vil gjøre siden privat for brukere av nettstedet og til og med for venner. Du kan opprette separate lister, som vil være tilgjengelig for å skrive på veggen, programmer, bilder og så videre. Fra uønskede besøkende har muligheten til en "svarteliste", som er skrevet inn data fra de som begrenser tilgangen til siden.

fjern vkontakte
For ikke å slette profilen, kan du rense veggen,Slett venner som du ikke vil kommunisere med, bilder, video og lydfiler. Du kan endre kontaktinformasjonen, adressen til postkassen som den sosiale nettverkssiden er koblet til, passordet. Hvis du ikke vil at noen skal forstyrre VKontakte for en stund, så legger du "Ingen" eller "Bare meg" på alle forespørsler i "Personvern" -delen. Siden vil være synlig for brukere av det sosiale nettverket, men ingen vil kunne skrive meldinger, kommentere innlegg, bilder, invitere til grupper, se veggen din.

Slette en VK-side er bare nyttig iHvis du ikke bruker det sosiale nettverket for dine behov. Deretter på slettingssiden, angi riktig grunn, skriv en melding til vennene dine og klikk "Slett side".

  • evaluering: