SØK

Mobile apps: Slik sletter du en konto i Periscope

Ved hjelp av Periscope-appen kan folkse eventuelle nettbaserte sendinger. Mange hevder at det er umulig å forlate denne applikasjonen. Men dette er ikke sant. Selvfølgelig blir slettingen utført på en annen måte i forhold til andre programmer. Derfor, før du finner ut informasjon om hvordan du sletter en konto i Periscope, må du fortelle hva det er.

hvordan å slette en periskopskonto

Søknad "Periscope"

Periscope tillater registrertBrukerne skal delta i video kringkasting online. Du kan lage dine egne etere. Det er nok å klikke på innskriften "begynnelsen på kringkastingen" - og den elektroniske kringkastingen vil begynne.

Seere kan se pålivet til mennesker fra alle land, dele informasjon med dem, gi råd og bli kjent med. Alt dette kan gjøres mens du er hjemme. Kontakten mellom kringkasteren og publikum er etablert gjennom chat. Her kan alle spørre sitt spørsmål og få svar på det.

Evne til å fjerne

Så hvordan sletter du en konto i "Periscope"? Å gjøre dette med ett klikk er umulig, som i alle andre sosiale nettverk. Selvfølgelig er det unntak, men de er ekstremt sjeldne. Nesten alltid, fjerning utføres gjennom teknisk støtte.

hvordan å slette en konto i periskopen

Fra det sosiale nettverket "Instagram" kan du for eksempelett klikk unna, mens i Periscope er det mye vanskeligere å slette en konto, siden du må være oppmerksom på kallenavnet ditt eller logg inn. Hvis registreringen ble gjort av et mobilnummer, så vil det mest sannsynlig bli angitt som et påloggingsnavn. Når du oppgir e-postadressen, vil adressen være adressen. I "Periscope" er det ingen "slett" -knapp, i alle fall må du kontakte administrasjonen.

Twitter-konto

Hvis kontoen din er knyttet til Twitter, må dugå til den personlige siden av dette sosiale nettverket. Du trenger en e-postadresse som profilen din er registrert for. Det er nødvendig for ytterligere tiltak. På den personlige siden av denne e-posten må du finne en fane for å skrive brev.

På nettsiden "Periscope" finner du adressene-post teknisk støtte. Vi sender et brev til ham. I emnelinjen i brevet angir vi "konto sletting", og i tekstens kropp legger vi inn informasjon om påloggingen i Twitter og Periscope.

Etter at nettstedet administrasjonen bekrefterprofilinformasjon, vil kontoen bli slettet. Du kan ikke gjenopprette det, og det er viktig å vite før du utforsker informasjon om hvordan du sletter en konto i Periscope.

Konto etter mobilnummer

I dette tilfellet kan du blokkere en profil på samme måte som du kan slette en konto i Periscope knyttet til Twitter. Bare i teksten til brevet til nettstedet administrasjonen er kun registrert påloggingen fra "Periscope".

Det kan ta lengre tid å slette, da kontoer som er knyttet til sosiale nettverk, er enklere å sjekke.

Hvis kontoen slettes, må du opprette en ny medbruk av samme mobilnummer eller logg inn er umulig. Det er enkelt å sjekke informasjonen om hvordan du sletter en konto i Periscope, men er det verdt det å gjøre dette uten en tanke?

  • evaluering: