SØK

Slik sletter du en side i "Klassekamerater" for alltid

Nettstedet "Odnoklassniki" er ganske det sammeung i forhold til andre sosiale nettverk. Brukere av denne ressursen er personer av forskjellige generasjoner, inkludert eldre. Med det, finne sine klassekamerater, slektninger som bor langt borte og venstre.

hvordan å slette en side i klassekamerater for alltid
Folk kommuniserer, svarer, deler nyheter,bilder og videoer. Også på nettstedet kan du spille spill, lage nye bekjente. Men det tar lang tid, Internett er så vanedannende at folk blir stadig vanskeligere å kommunisere i person, de lever mindre virkelige liv. Når en person føler seg avhengig av et sosialt nettverk, spør han seg selv hvordan man sletter siden i "klassekamerater" for alltid.

Til å begynne med bør en person ha tilgang tilkonto. Fjern siden i "Klassekamerater" er ikke vanskelig. Det bør forstås at når du sletter en side, vil all informasjon, bilder, video forsvinne. Returner det

Slett side i klassekamerater
tilbake vil være umulig. Den forsvinner helt og irretrievably.

For informasjon om hvordan du sletter en side i"Klassekamerater" for alltid, du kan komme på selve nettstedet. Til nå er det to måter å slette. Den første metoden innebærer å legge til en bestemt adresse. Denne operasjonen tar litt tid og krever bare et par tiltak, men slettingen av kontoen skjer ikke umiddelbart. En slettet side kan vises en stund før den helt forsvinner. Hvis du velger denne metoden, må du først skrive inn profilen din og skrive inn de forespurte dataene. Legg deretter til adressen i adresselinjen i nettleseren. Etter at du har trykket på "Enter" -knappen, blir du advart om tap av alle data. Deretter må du bekrefte slettingen.

For å sjekke om profilen din er virkeligeksisterer, må du skrive inn dataene i registreringsvinduet i webleseren "Odnoklassniki", hvoretter en melding vil vises at profilen er slettet av brukeren.

Det andre alternativet, hvordan du sletter en side i "Klassekamerater" for alltid, sørger for bruk av forskrifter. Dette er en ny måte som siden slettes umiddelbart.

Slett side i klassekamerater for alltid

Så, gå til nettstedet "Classmates". Nederst på siden er oppført tjenester, blant annet du må finne lenken "Reglement". Det blir en avtale. For å fortsette videre går vi til bunnen av siden og velger lenken "Avbryt tjenester". Deretter vil du se en dialogboks der du må spesifisere hvorfor du vil slette siden i "Klassekamerater" for alltid. Skriv deretter inn passordet og klikk på sletteknappen. For å sjekke etter en stund, kan du prøve å gå til siden din. Det vil være umulig.

Så, vi så på hvordan å fjerneside i "klassekamerater" for alltid. Vi kan si at nå er du fri fra denne avhengigheten, som regnes som den vanskeligste, sammenlignet med andre. Fritid kan brukes til fordel for deg selv: gjør din favoritt ting, les en interessant bok eller chatte med venner i den virkelige verden. Selv om alt avhenger av personen, fordi det er andre populære sosiale nettverk.

  • evaluering: